Tel. 0229 - 297988 | info@irokoparket.nl

SUPER AANBIEDINGEN!

Schuren en afwerken van uw parketvloer

Vanaf € 17,50 p/m²

 

Traditionele Vloeren

Verouderde visgraat vloeren van Voc van Grigio collectie.

 

Duur? Bij Ons niet! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook voor op vloerverwarming

 

Nieuw in ons assortiment

PVC Vloeren: mooi, ijzersterk en in verschillende kleuren.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen!

Verouderde parket- en plankenvloeren

De verouderde parket of plankenvloer is nieuw hout dat in een trommel met keien, kettingen en kogels wordt verouderd. Door het ronddraaien van de trommel worden de kanten van het parket “gebroken” en ontstaan er op het oppervlak beschadigingen welke voor de verouderde uitstraling zorgen. Het zojuist nog nieuwe parketdeel komt als “oud” uit de trommel.

 

Na het verouderingsproces kan het hout geloogd of gerookt worden voor een donkerdere kleur van het hout, voor een lichtere kleur wordt de vloer voorzien van een kleurolie als wit of grijs.

Onze vloeren worden in ieder patroon maat en dikte geleverd.

 

Het uitgangspunt voor de verouderde kasteelvloeren of visgraatvloeren is dat het een zorgeloze en onderhoudsvrije vloer is. Dit omdat de vloer, nadat deze gelegd is, niet meer geschuurd kan worden zonder dat het "oude" patin wordt aangetast. Bij schade (deuken en krassen) wordt deze vloer steeds mooier. De zorgeloosheid van de vloer bestaat uit de onregelmatigheid van het kastijden. Niets is zo vervelend als de nieuwe vloer ligt en er komen de eerste deuken en/of krassen in. Onze verouderde vloeren hebben een hoge slijtweerstand.

 

Kortom: onze verouderde parket- en plankenvloeren zijn tijdloze vloeren die bij ieder interieur passen, of het nou klassiek is of modern.