Tel. 0229 - 297988 | info@irokoparket.nl

SUPER AANBIEDINGEN!

Schuren en afwerken van uw parketvloer

Vanaf € 17,50 p/m²

 

Traditionele Vloeren

Verouderde visgraat vloeren van Voc van Grigio collectie.

 

Duur? Bij Ons niet! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook voor op vloerverwarming

 

Nieuw in ons assortiment

PVC Vloeren: mooi, ijzersterk en in verschillende kleuren.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen!

Lamelparket

Lamelparket is een systeem van kruislings op elkaar gelijmde lagen van echt hout. Door dit kruislings verlijmen van de lagen is het krimpen en uitzetten van onze parketvloeren nagenoeg uitgesloten. De toplaag van ca 4 mm. vormt de laag van wat u te zien krijgt en is in verscheidene houtsoorten te leveren.

 

Deze parketvloeren kunnen zwevend gelegd worden. Dat houdt in dat ze weinig geluid overdragen naar beneden (onderburen). Door speciale ondervloeren wordt een geluidsvermindering van 10 dB gerealiseerd. Zo wordt voldaan aan de wettelijke eis.

 

De lamelparketvloer met de juiste onderlaag is zeer geschikt om te leggen op vloerverwarming! De vloerdelen worden dan verlijmd. Het rendement van uw vloerverwarming gaat hiervan niet omlaag.

 

Ook is het bij lamelparket mogelijk deze zo te leggen dat hij verhuisbaar is naar de volgende woning. Lamelparket is zeer eenvoudig zelf te leggen vanwege het mes en groef-systeem dat gebruikt wordt, en omdat het parket al in de fabriek kant en klaar gelakt is.

 

Mocht u toch twijfelen met het zelf leggen van uw parketvloer dan is het bij Iroko Parket ook mogelijk een uitleg te krijgen met het begin (opzetten) van de parketvloer.

Mocht u toch nog twijfelen dan kunnen wij de parketvloer tegen een zeer scherpe prijs voor u leggen.